ЗУОВ обука

ЗУОВ ОБУКА НАСТАВНИКА – Имплементација планова и програма  наставе и учења заснованих на исходима за образовни профил трговац

16.10.2023. године у свечаној сали школе одржана је обука наставника „Имплементација планова  и програма наставе и учења заснованих на исходима за образовни профил Трговац у организацији Завода за унапређивање образовања и васпитања. Циљ обуке је упознавање школа, наставника и социјалних партнера са концептом креирања Плана и програма наставе и учења, заснованог на Стандарду квалификације.

Обуку је похађало 26 наставника из стручних школа из Лознице, Сопота, Пећинаца, Смедерева, Пожаревца, Старе Пазове, Новог Сада, Уба, Шапца, Бачке Паланке, Ваљева и Београда, који учествују у реализацији стручног дела плана и програма наставе и учења за образовни профил трговац.

Обуку су водили представник ЗУОВ-а – Маријана Лазаревић и наставници који су учествовали у креирању плана и програма наставе и учења – Радослав Илић и Марица Кнежевић.

Обука је акредитована, а наставницима је обезбеђен материјал како би могли да пренесу стечена сазнања осталим наставницима стручних предмета у школи.

Објављено 17 октобра, 2023