Сајам средњих школа “одлучи и заблистај“

Извештај са сајма средњих школа  “одлучи и заблистај“

У четвртак, 15.06.2022.год. одржан је Сајам средњих школа под слоганом „Одлучи и заблистај“ у  Центру за културу „Влада Дивљан“.

Нашу школу представили су наставници Јелена Пилиповић и Јулијана Новичић заједно са  ученицима Валентином Конкољ 1-2, Урошем Ивовић 1-2,  Јеленом Келовић 1-2,  Јованом Дељанин 1-3 и Сузаном  Хасани 1-9  у организацији градсјке општине Палилула у трајању од 10h до 14h.

Наставници и ученици делили су промотивни материјал заинтересованим родитељима и основцима завршних разреда и информисали их о начину уписа ,  броју потребних бодова за упис и образовним профилима  школе. У мултимедијалној сали Центра за културу осам школа се представило  својим видео материјалима.

Наша школа је припремила презентацију са своја три видео метеријала промоције школе од 12.20 h до 12.35h .

На Сајму будући средњошколци Палилуле могли су да се информишу о средњим стручним школама и гимназијама, о образовним профилима, перспективи занимања која желе да изаберу као и о начину рада школа и могућностима уписа факултета након њиховог завршетка. Наставници и ученици наше школе разменили су искуства са другим средњим школама и погледали њихове промотивне материјале што ће унапредити даљи рад нашег Тима за промоцију.

Наставници

Јелена Пилиповић

Јулијана Новичић

 

Објављено јун 18th, 2022