Сајам средњих школа у Сурчину

На сајму средњих школа „ Путеви каријере“ у четвртак 25.05.2023.год у ОШ „22. октобар“ у Сурчину од 17 до 19 часова, присуствовала је и наша Трговачка школа и представила свој програм уписа ђака за наредну школску годину.

Нашу школу су представљали наставници Јулијана Новичић, Раца Огњен и Сандра Јевтић са ученицима Јаном Јанковић 2/1, Уном Јевтовић 2/1 и Зенијом Максут 2/9.

Сајам се организовао у циљу пружања подршке ученицима осмог разреда у професионалном усмеравању и избору будуће професије.

 

На сајму је било присутно више од 500 ученика из шест основних школа са територије општине Сурчин: ОШ „ Вук Караџић“ Сурчин, ОШ „ Бранко Радичевић“ Бољевци, ОШ „ Душан Вукасовић Диоген“ Бечмен, ОШ“ Стеван Сремац“ Добановци, ОШ „Вожд Карађорђе Јаково и ОШ „22.октобар“ Сурчин.

На сајму су поред ученика били присутни и њихови родитељи који су добили флајере, бодовну скалу за упис за све смерове наше школе, погледали су наше две презентације,  и добили све потребне информације везане за упис и нашу школу. Сем ученика и родитеља, школу су посетили и представници Савета родитеља, Школског одбора, Канцеларије за младе, Националне службе за запошљавање, општине и медија.

У пријатној и срдачној атмосфери смо сви разменили потребне информације.

Објављено 29 маја, 2023