Сајам средњих школа Путеви каријере

Сајам средњих школа „ Путеви каријере“-8“ се одржао у четвртак 09.05.2024. год у ОШ „22.октобар“ у Сурчину од 17 до 19 часова.

Сајам се организовао у циљу пружања подршке ученицима осмог разреда у професионалном усмеравању и избору будуће професије.

Сајам је посетило око 500 ученика из шест основних школа са територије општине Сурчин: ОШ“ Вук Караџић“ Сурчин, „ ОШ Бранко Радичевић“ Бољевци, ОШ „ Душан Вукасовић Диоген“ Бечмен, ОШ „ Стева Сремац“ Добановци, ОШ „ ВОжд Карађорђе“ Јаково и ОШ“ 22.октобар“ Сурчин.

Ово је била прилика да се на једном месту ученици упозају са путевима образовања који им се нуде по завршетку основне школе.

Нашу школу су представљали ученици са смера аранжер у трговини, одељења 3-1, и то ученицице: Уна јевтовић и Јана Јанковић као и њихови наставници: Невена Божовић и Сандра Јевтић. Наша школа се представила презентацијом о дуалном образовању, флајерима, QR кодом, дрвцетом који су направили ученици са смера Аранжер у трговини који представља четири смера ученика наше школе. Сајам је био изизетно посећен, домаћини су се потрудили да уз лепу атмосферу, храну, пиће и разговор ученика са својим вршњацима и професорима прође у најлепшем светлу.

Координатор тима за промоцију школе

Сандра Јевтић

Београд, 13.05.2024.год

Објављено 13 маја, 2024