Сајам образовања у Раковици

Сајам образовања у Раковици се одржао 23.априла 2024. године у периоду од 12 до 19 часова у центру за културу и образовање Раковица ( Улица Мишка Крањца 7).

Сајам је био намењен ученицима осмог разреда раковичких основних школа који су имали прилику да се упознају са школским програмом, смеровима и другим важним информацијама о средњим школама на територији града Београда.

Нашу школу су представљали ученици : Јована дељанин и Ивана Џакић ( трговински техничари из одељења 3-3), као и ученици са смера аранжер у трговини из одељења 3-1 : Јована Војновић, Јана Јанковић, Вук Самарџић и Уна Јевтовић са својим наставницима: Ђурђица Марчетић, Невена Божовић, Јелена Танасковић ,Лидија Лазаревић и Сандра Јевтић.

Представили смо се са промотивним материјалима, флајерима, QR кодом, презентацијом о дуалном образовању и дрвцетом са смеровима наше школе који су направили ученици. Наши ученици и наставници су имали директну комуникацију са заинтересованим ученицима и њиховим родитељима, и заиста су се потрудили да пруже све потребне информације о школи,о смеровима и  бодовној скали за упис.

 

Координатор тима за промоцију школе

Сандра Јевтић

07.05.2024. год, Београд

Објављено 8 маја, 2024