Радионица компаније ДМ

У петак 29.03.2024. год. одржана je радионица под називом Почетак мог каријерног пута у ДМ – у у ДМ централи у организацији и релизацији запослених у овој компанији.

У радионици је учествовало 16 ученика који практичну наставу похађају по дуалу у објектима ове компаније: Николина Ивановић 1/9, Наталија Тривуновић 1/9, Тамара Сарановић 1/9, Ања Ничетин 1/9, Милош Асановић 1/9, Анђела Антонијевић 1/9, Ања Петровић 1/9, Димитрије Маринковић 1/11, Ања Антић 1/10, Невена Недељковић 1/11, Матеја Маринковић 1/11, Зорана Николић 1/10, Теодора Матић 2/10, Милица Живковић 2/9, Урош Мићановић 3/9, и Теодора Миловановић 3/8.

Радионици су присуствовале и наставнице:  Тања Павловић, Славица Божић, Јелена Цонић, Викторија Поповић и Јулијана Новичић.

Ученици су поделили утиске и искуства са практичне наставе са представницима компаније ДМ и својим вршњацима. У првом делу ученици су имали прилику да током групног рада: „Дуал 2050“на сликовит и маштовит начин презентују своје идеје о томе како би се практична настава обављала у будућности. У другом делу радионице представили су се наши бивши ученици који су свој каријерни пут започели у ДМ компанији, Невена Миљановић и Илија Ћирић.

На крају овог догађаја наши ученици и наставници су са запосленима обишли све просторије ДМ централе.

Групни рад и примери добре праксе додатну су мотивисали наше ученике да свој каријерни пут започну у овој компанији.

 

Јулијана Новичић

организатор практичне наставе

 

 

Објављено април 2nd, 2024