Први виртуелни сајам образовања

Част нам је и задовољство да Вас обавестимо да Универзитет у Београду први пут организује Онлајн сајам образовања. На сајму који ће се одржати 29. и 30. марта 2022. године представиће се сви факултети Универзитета У Београду.

Ученици заинтересовани за упис на факултете у саставу Универзитета у Београду имаће прилике да у директном контакту са представницима факултета сазнају све што их занима од припремне наставе, преко пријемног, садржаја студија до опција за запошљавање након завршених факултета. Сајам ће бити организован у два формата: појединачне презентације факултета и консултације.

Распоред презентација по данима и линк за догађај доступан је на сајту Универзитета у Београду: www.bg.ac.rs

У току наредних неколико дана можете да очекујете плакат који ћемо Вам доставити поштом у штампаном облику, а који Вас молимо да истакнете на видном месту у школи.

Такође Вас молимо да информације о Сајму, уколико сте у могућности објавите и поделите на сајту и друштвеним медијима школе.

Контакт за све додатне информације је centar@razvojkarijere.bg.ac.rs.  

Верујемо да ћете нам помоћи да информација о Сајму допре до што већег броја ученика завршних разреда како би сви добили правовремене информације и на основу увида и добијених савета могли да донесу најболју могућу одлуку о избору факултета.

С поштовањем,

Проф. др Дејан Филиповић

Проректор за наставу Универзитета у Београду

Објављено 8 марта, 2022