Међународни дан жена у школи

Поводом Међународног дана жена, који се обележава Осмог марта организован је рецитал у зборници Трговачке школе. Ученици: Александра Вујиновић (1/8), Снежана Лалић (1/8), Јована Николић (2/1), Јована Радошевић (3/2), Никола Јоксимовић (3/2), Милан Кузмановић (3/3) и Теодора Гајић (3/9) рецитовали су стихове познатих и мање познатих песама, које су припремили заједно са својим наставницама предмета Српског језика и књижевности Милицом Мучибабић и Дејаном Ћалић.

На часовима предмета Цртања и обликовања и Аранжирања у трговини ученици: Јована Војновић (2/1), Јана Јанковић (2/1), Уна Јевтовић (2/1) и Вук Самарџић (2/1) подстакнути својим предметним наставницима Драгољубом Јовичићем, Душанком Новаковић и Александром Стојановићем развијали су своје креативне способности и направили папирне руже које су поделили свакој дами у колективу.

Током организације програма, Милица Мучибабић и Дејана Ћалић сарађивале су са Драгољубом Јовичићем, Душанком Новаковић и Александром Стојановићем, као и са Тимом за организацију излета и посета  и Тимом за културне и јавне активности школе.

Овај кратак рецитал окупио је у зборници велики број колегиница и колега, који су уживали у дивним стиховима које су деца припремила у част свих жена. Руже које су осмислили и направили ученици учиниле су да овај дан нашим дамама буде још посебнији.

Објављено март 14th, 2023