Извештај о одржаном огледном часу

Огледни час је одржан у свечаној сали Трговачке школе са почетком у 13,15 часоваНа час су, путем налепљених плаката на огласним таблама школе у зборници, у клубу, на улазу и по свим спратовима, били позвани сви наставници да дођу са својим ученицима или самостално, као и остали запослени у школи.
Циљ часа је било упознавање наставника, ученика и свих присутних са радом ђака одељења садашњег 4/7 и ВПД “Peace sport” у вези припрема и учешћа на 9. Међународном сајму виртуелних предузећа у Пироту, одржаном од 26.04. до 28.04.2023. године.
Иновација овог часа је, уз коришћење и јачање дигиталних компетенција ученика, подстицање креативности и кроз тимски рад, израда филма у трајању од 23 минута, о току припрема за сајам и самом учешћу на сајму.
Директорка школе је дошла да још једном поздрави и похвали ученике учеснике у овом раду.
Присутне је на почетку часа поздравила наставница Гордана Жебељан и ученица Анастасија Мандић, а након одгледаног филма, отворена је дискусија и ученици Илија Миљевић, Милица Бугарин, Станко Цакић, Марина Младеновић и Маша Марјановић су изнели своје утиске о раду.


Часу су присуствовали наставници и ученици других одељења.

Наставник:

Гордана Жебељан

Објављено септембар 7th, 2023