VII Сајам школских тимова КВИС

30.11.2021. године одржан је VII Сајам школских тимова за каријерно вођење и саветовање у онлајн формату путем ZOOM платформе, у организацији Београдске отворене школе.

Сајам је имао за циљ да окупи средњошколске тимове који се баве каријерним вођењем и саветовањем ученика, као и друге заинтересоване представнике средњих школа и других институција и организација. На сајму је имало прилике да се представи дванаест школских тимова из Србије.  Овај догађај је јединствена прилика да се размене искуства и унапреди рад у овој области која је од великог значаја за повећање запошљивости младих.

Тим за каријерно вођење и саветовање наше школе је учествовао на сајму у својству излагача. Активности нашег тима за КВиС и нашу школу на сајму представиле су Јулијана Новичић и Марица Кнежевић, као и ученици I9 одељења који су учествовали у активностима. За овај догађај припремљена су три видео снимка, а поред тога рад тима је и усмено презентован у времену предвиђеном пропозицијама организатора (фотографијa са догађаја и видео снимци у прилогу).

1 Видео презентација КВИСПогледај видео

2 Видео презентација КВИС – Погледај видео

3 Видео презентација КВИС – Погледај видео

 

Објављено 2 децембра, 2021