Промоција програма Girls Go Circular

Промоција програма Girls Go Circular одржана је 02.06.2022. године у свечаној сали школе

Програм је реализован у овој школској години у оквиру програма Достигнућа младих у Србији. Програм је намењен оснаживању ученица у области STEM дисциплина. Циљеви програма су приближити ученицима средњошколског узраста теме из области циркуларне економије, кроз онлајн модуле развити предузетничке и дигиталне вештине, проширити интересовања ученика у различитим областима и повећати учешће жена у дигиталним и предузетничким сферама.

Наставник-ментор програма Марица Кнежевић припремила је презентацију за наставнике и ученике са циљем да се присутни информишу о циљевима и садржајима програма, приступу и начину коришћења платформе као простора за групно и индивидуално учење и начину укључивања наставника и ученика у програм.

Посебан допринос презентацији имале су ученице Тијана Ћурчић из одељења 4/4 и Анђела Рељин из одељења 3/7 које су изнеле своја искуства о програму Girls Go Circular у ком су учествовале, као и наставник Алекса Бојовић који је додатно истакао предности програма за ученике и наставнике.

Промоцији су присуствовали ученици првог и трећег разреда, наставнице Бранка Јочић, Марија Марјановић, Викторија Поповић, Јелена Руњић, Марија Витаљић, организатори практичне наставе Мелита Јовановић Тончев и Алекса Бојовић.

Организатор промоције

Марица Кнежевић

Објављено 3 јуна, 2022